Érdekességek a fehérneműk világából

Érdekességek a fehérneműk világából

Szexis fehérneműk kamaszoknak? Miért nem? Miért igen?

2017. február 01. - boxeralso.hu
Minden szülő rémálma, hogy az ő kicsi babája egyszer felnőtté válik. Amikor megszületik az a csöppség, annak a képe valahogy minden szülő emlékezetébe belevésődik, és a szentimentálisabb ősök hajlamosak nem észrevenni, hogy abból a babából lassan, de annál biztosabban egy férfi, vagy egy nő kezd cseperedni. A kamaszkor mindkét félnek nehéz időszak lehet, főleg ha a nemiség kérdése is bejön a képbe. Ehhez próbálunk tanácsot adni, hogy a továbbiakban is jóban tudjatok maradni…

teeneger600x399.png

Felgyorsult a világ – közhely, de igaz!

Egyre furcsább világban élünk, ahol minden gyorsan történik. Így van ez a gyerekek felnövésével is. Ne csodálkozz ezen, hiszen a tinimozik főszereplői, az instagram csajok és pasik mind bombázók, és a kamaszok mind rájuk akarnak hasonlítani. (Nem mellesleg ezek a sztárok a valóságban általában a húszas éveik közepén járnak, csak ezt nem kötik az őket rajongva szerető és követni próbáló fiatalság orrára.)

A fizikailag egyre érettebb kamaszok szeretnék kihasználni és élvezni az új lehetőségeket. Csupa izgalom és csupa harc ez az időszak. A „gyerek” siettetni, a szülő pedig visszatartani szeretné az idő pergését. Ez normális. Azonban a vehemencia és a mód az, amiben kompromisszumot kellene kötnie egymással a két korosztálynak.

Pubertás a „gyerek” szemszögéből

Kedves kamasz! Teljesen normális, hogy a dolgok változásával egy csomó új érzés, új vágy, új élmény vesz körül, amit szeretnél kipróbálni. És az is teljesen normális, hogy a szüleid ezt nem igazán szeretnék. Ha tiltanak, akkor valószínűleg te is megpróbálkozol azzal, hogy titokban tartsd ezeket a dolgokat, de ne feledd: a szüleid is voltak kamaszok, ők is ugyanígy jártak. Ergo ismerik már a legtöbb trükköt, és hamar rájönnek a turpisságokra, amiből hatalmas balhé lehet.

Az a kamaszlány, aki egy szuper szexis csipkebugyit vesz, talán bele sem gondol, hogy ezt bizony mosni, szárítani és tárolni is kell valahol – mégpedig általában nem a lovagnál, akinek a kedvéért megvette. A lebukás-faktor pedig igen magas ilyen esetekben!
Ugyanez a helyzet a fiúknál, ha az ágy alatt felejtődik egy ilyen ruhadarab…

Sokkal jobb, ha inkább leültök megbeszélni a szülőkkel, hogy bizony elérkezett ez a bizonyos kor, és szeretnéd kiegészíteni a ruhatáradat néhány csinosabb darabbal.
Igen, elsőre talán ciki lesz, de hosszú távon stresszmentesebb, felnőttebb megoldás – arról nem is beszélve, hogy ha bármikor, bármi baj történik, sokkal jobb, ha tudod: nyugodtan fordulhatsz a szüleidhez!

Valószínűleg ki fognak akadni, mert ez azért nagy dolog. A babából csinos nő, vagy fess fiatalember lett. Ha eddig nem is tudatosult bennük ez, ebben a pillanatban le fog esni a tantusz. Bármilyen kínos is, sokkal jobb az elhűlt arckifejezésüket nézni, mint a dühtől vörösödő fejüket, amikor kiveszik a szennyesből a csipkebugyit…

bugyit-talalt-agy-alatt-400x356.jpg

 

Ha még mindig morcosak, akkor pedig küldd el nekik ezt a cikket!

 

„Használati utasítás” szülőknek

Kamaszodó gyerekednek még te veszed a szokásos alsóneműket? Ez alapvetően nem probléma, mert egyes férfiakkal/ fiúkkal kapcsolatban még mindig nem tisztázott, hogy tudnak-e egyáltalán maguknak fehérneműt venni az életük során.

A lényeg az, hogy a kamaszodó gyerek fehérneműi már nem lehetnek cukik: ideje elfelejteni a mesefigurákat!

vicces-bugyi

Kérdezd meg, milyet szeretne. Lehet, hogy azt gondolod, hogy ez fölösleges, a lényeg az, hogy kényelmes legyen, hiszen más úgysem látja… de biztos vagy ebben? Még ha nincs is barátja/barátnője, akkor is átöltözik az iskolában tesióra előtt, vagy véletlenül (esetenként szándékosan) kivillan a fehérnemű a csípőnadrágból.  Az ilyen alkalmak azért veszélyesek, mert minden közösségben vannak nagyszájú, hangadó társak, akik kegyetlenül büntetik azokat, akik eltér az ő világképüktől. Mivel az ő világukat javarészt a külcsín hajtja, ezért ne engedd, hogy a gyermeked szétnyúlt, agyonmosott, vagy éppenséggel mesefigurás alsót hordjon tiniként.

Ne tiltsd a szebb alsóneműket, mert sok múlik ezen az időszakon a gyerek önbecsülése szempontjából. Most alakul ki, hogy hogyan vélekedik önmagáról, mit is lát a tükörben. Ha szekálják a nagyibugyik miatt az osztálytársai, akkor az önbecsülése is csorbát szenvedhet. Pedig olyan egyszerű ezeken a dolgokon változtatni…

Ha lányod van, csináljatok közös programot, aminek keretein belül térjetek be egy fehérnemű boltba. Ez jó alkalom, hogy átadd a tapasztalataidat, illetve hogy vegyetek néhány csinosabb, ugyanakkor a korosztálynak és neked is megfelelő alsót. Ezek után elég valószínű, hogy te leszel a hét legjobb fej anyukája, ő meg a legmenőbb kiscsaja!

nya-lanya-shoppingol-400x526.png

Ha fiad van, akkor kérdezd meg tőle, hogy milyen alsókat szeret, vagy kérd meg az apját, hogy beszélgessenek el, mint férfi a férfival. Érdemes röviden kitérni arra is, hogy milyen anyagból legyen, milyen tevékenységhez milyen fazonú alsó passzol a legjobban. A mai fiataloknak már nem nagy kaland az online vásárlás, ezért nyugodtan megmutathatod neki alsónadrág webáruházunkat, hadd válogasson magának…

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boxeralso.blog.hu/api/trackback/id/tr6112173592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása