Érdekességek a fehérneműk világából

Érdekességek a fehérneműk világából

Szexi-e az "aputest"?

2017. április 13. - boxeralso.hu

100 kiló alatt nem is férfi a férfi! 

Ez nem pocak, hanem a szexgép üzemanyagtartálya!

–Ismerős mondatok, ugye?

 

aputest1-400x500.jpg

Sokan szerint szeretik a nők ha kicsit "mackós" alkatú a férfi, mert az teszi igazán férfiassá.
Valóban ez lenne az igazság? És a nők tudnak erről? 
A mai cikkben utánajárunk ennek.

Manapság egyre többet használt szó, a ’dad bod’, magyarul aputest.

Azokra a teljesen átlagos férfiakra használják, akik nem járnak minden nap konditerembe, de szeretnek és szoktak sportolni és jókat enni mindenféle lelkiismeret-furdalás és kalória-számlálás nélkül.

Ezzel eddig semmi gond nincs, hiszen néhány férfi valóban kezdett túlzásba esni a testépítés és a kalóriák számolgatása terén.  (lásd előző cikkünk).  Pedig annál nincs is kiábrándítóbb, mikor egy férfi többet illegeti magát a tükör előtt, mint egy nő. Sajnos a pasik esetében sokszor két véglet van: a "konditerem-lakó",

 49a75d5f4f068887efa1f4d66baa29a6.jpg

 

 

és a kanapé-huszár, aki szinte soha nem sportol:

 

aputest4-600x900.jpg

 

 

 

Hiányzik az egészséges középút...
az úgynevezett  " APUTEST ",  amikor a férfi nem teljesen tökéletes, csak egy kis pocak nő az amúgy sportos alakjára :)

 

aputest-3-590x390.jpg

Buknak-e a nők az aputestre?

Most már lassan ott tartunk, hogy a férfiak nagy része hever otthon a kanapén, elégedetten az aputestével, ami már inkább sörhas, mint kis pocak.

Hiszen az aputest szexi, megmondták a neten, ezt olvasni mindenhol, a strandon mégsem környékezik meg a csinos huszonéves lányok...

 

Szexis apuk a világban

Az, hogy valaki teljesen mellőzi a sportot, vagy csak néhanapján megy el focizni egy kicsit, az sosem lesz szexi. Ha emellé minden este pacal, nokedli meg pörkölt a vacsora, és nap közben is rendszeres a pizza, hamburger, akkor pláne. Mert ebből nem aputest lesz, hanem elhízás, csak új néven. Hatalmas pocak, csüngő toka: ez lenne szexi?

Csupán kis odafigyelés szükségeltetik az étkezések terén és heti 2-3 alkalmas sport. Ahogyan szexi tud lenni egy vékony, szálkás, de izmos huszonéves srác, úgy vonzó lesz egy olyan harmincas-negyvenes pasi is, aki ugyan már nem fiatal, de látszik rajta a mozgás.  Jó példa erre a Vikingek Ragnarja, Travis Fimmel, aki bár már a 40-hez közelít, mégis sok nő kedvence, vagy David Beckham. Az ő szexisségüket még mi is megénekeltük a múltkori cikkünkben.

A sportosság a szexis test titka

Persze a fent megemlített férfiaknak az a fő tevékenysége, a mindennapi munkája, hogy mindent megtegyenek azért, hogy jól nézzenek ki – egy átlagos férfi, átlagos munka és átlagos család mellett talán soha nem lesz ennyire szexis. De hidd el, ahogy te szépnek látod a feleségedet még gyerekszülés után is, akkor is, ha nem teljesen tökéletes, úgy ő is sármosnak fog téged tartani, ha hetente egyszer-kétszer megemelsz pár súlyt – még ha marad is mellette egy kis pocakod.

 

Férfi fehérneműk akár 12XL méretben is: www.BOXERALSO.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://boxeralso.blog.hu/api/trackback/id/tr1312424581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása