Érdekességek a fehérneműk világából

Érdekességek a fehérneműk világából

FONTOS A MÉRET!

2017. május 01. - boxeralso.hu

 

Hogyan válaszd ki a tökéletes méretet?

 

szuk-nadrag-600x400.png

 

Túl kicsi, a dereka bő, szorít, vagy hátul bevág? Kényelmetlen, pedig a szokott méretedet rendelted? Sok férfi jár így sajnos: hiába vásárolnak a szokott méretükből, mégsem passzol rájuk tökéletesen az alsó.
A tökéletes hatás érdekében eláruljuk, hogyan érdemes megmérned magad vásárlás előtt. Na nem úgy…. :)

 

 

A nők imádják a férfiakban, hogy határozottak és könnyen döntenek, és bizony ez igaz rájuk akkor is, amikor ruhát vásárolnak. A legtöbben már ismerik a méretüket, így az internetes vásárlásnál egyszerűen megy a dolog: csupán a megfelelő színt és fazont kell kiválasztani, a többi már egyértelmű.
Vagy mégsem?

Lehet, hogy már te is belefutottál, hogy más márkából, vagy fazonból, eggyel kisebb, vagy nagyobb méret volt (lett volna) a tökéletes. Nos, ezt a hibát kiküszöbölheted, ha megtanulod magad pontosan lemérni!

 

Nem a méret a lényeg – de azért fontos!

Talán te is úgy vagy vele, hogy mit számít, ha egy kicsit szoros, vagy bő, a lényeg, hogy felment rád és rajtad is maradt! Pedig nem érdemes felületesen kezelni a megfelelő méret kérdését, mert a rossz döntések egészségügyi kockázatot is rejthetnek magukban. Ha például gyakran, hosszú időn át egy-két számmal kisebb alsónadrágot viselsz, az elszoríthatja azt a területet, amit egyébként a legjobban féltesz. A vérkeringés nehézkessé válik, ami akár a termékenységedet is befolyásolhatja. Sajnos a túl bő alsónadrág sem kevésbé veszélytelen: sportolásnál például különösen fontos, hogy az alsónadrág tartást és támasztást biztosítson az intim részeidnek, máskülönben könnyen megsérülhetsz.

A jó méretválasztás több szempontból is nagyon fontos és bizony elég tág az az intervallum, amibe egy-egy méret beleillik. Ráadásul a méretezések márkánként, boltonként, stílusonként eltérhetnek, így mindig azt kell nézned, ahol éppen vásárolsz!

 

A boxeralsó.hu oldalon:

  • az S-es 70-85 centi

  • az M-es 75-90 centiméter

  • az L-es 80-95 centi

  • az XL-es 90 és 105 centiméterig jó

  • az XXL pedig 100-től 110 centiig ideális.

 

Ezen felül pedig egészen 10XL méretig vásárolhatsz nálunk, a teljes mérettáblázatot ITT találod.

Ne felejtsd el, hogy a méretezés fazonfüggő, ugyanis nem mindegyik nadrágot ugyanott viseled, ezért a mérettáblázatot ennek megfelelően alakítottuk ki.
Például:

merettabla_pamut_boxer_1.png

 

Hogy a méretválasztás könnyen menjen, íme, néhány tipp, ami segít, hogy egészen biztosan jó méretet rendelj.

 

Hogyan mérd meg magad?

 

  • Keresd meg a derekad!

Talán elsőre viccesen hangzik, hiszen ki ne ismerné annyira a testét, hogy ne tudná megmondani, hogy hova is esik a dereka?! Pedig bizony kevesen tudják, hogy pontosan a törzsük mely részénél kell mérni. A legegyszerűbben úgy lehet megállapítani a pontos helyét, hogy megkeresed ahol már véget érnek a bordák, de még nem kezdődik a csípőd. Onnan tudhatod, hogy jó helyen jársz, hogy ez a terület már nem csontos, hanem inkább húsos, picit lejjebb a köldöködnél.

méretvétel, méretezés

 

  • Elő a mérőszalaggal!

Most, hogy már tudod, pontosan melyik területet kell lemérned, jöhet a mérőszalag. Ismered a mondást: kétszer mérj, egyszer rendelj, a biztonság kedvéért érdemes tehát ellenőrizni az eredményt, és így kapod meg a pontos derékbőséged.

Kíváncsi vagy, hogy vajon a meglévő nadrágjaid, vagy éppen a frissen vásároltak valóban a te méreted-e? Tudunk egy igazán gyors, egyszerű és szórakoztató módszert, amivel ezt mielőbb kiderítheted, és nem kell hozzá felpróbálnod őket!

Fontos: ezt a módszert csak akkor gyakorold nyilvánosság előtt, ha fel akarod vidítani a párod, vagy valaki mást a környezetedben, ellenkező esetben inkább szobád csendes magányában, egyedül méricskélj. Amilyen egyszerű ugyanis, annyira röhejes ez az eljárás.

Megvan? Mehet? Oké.

 

Vedd magadhoz az alsónadrágod, és a derekánál fogva tekerd a nyakad köré. Nem elírás: a nyakad ugyanis körülbelül feleolyan vastag, mint a derekad, ezért különösebb vetkőzés és próba nélkül is ellenőrizheted a méreteket. Akkor tökéletes megvásárolt alsónadrág, ha a két vége találkozik egymással. Ha fedésben vannak, akkor nagy valószínűséggel az az alsó nagy rád (vagy már eléggé kinyúlt  és ideje lecserélni). Ha pedig csak az anyagot megnyújtva tudod összeérinteni a végeket, akkor mielőbb nagyobb méret után kell nézned!

Most, hogy már tudod, miként mérheted le a derékbőséged és hogyan ellenőrizheted le az alsóid méretét, nincs más feladatod, mint a tökéletes színt és fazont kiválasztani INNEN.


Mivel elég nagyok lehetnek az eltérések a máshol vásárolt gatyákhoz képest , mindig győződj meg róla, hogy az adott méret mekkora derékbőségre ajánlott!

 

A mérettáblázatot itt éred el: >> MÉRETEZÉS 

 

 

Tetszett a cikk

 

 

Képek: Stock Fotó

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boxeralso.blog.hu/api/trackback/id/tr6812471107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása