Érdekességek a fehérneműk világából

Érdekességek a fehérneműk világából

5 jel, ami arra utal, hogy rossz méretű a melltartód!

2017. március 22. - boxeralso.hu
A nők életét jelentősen befolyásolják a melltartók. (A férfiakét is, de nem úgy.) Ha a rossz és kényelmetlen, akkor el van rontva az ember napja – és ha egy nőnek rossz napja van, akkor a párjának is az lesz. Mégis, nők ezrei hordanak (tévedésből) rossz méretű melltartót. Honnan lehet rájönni, hogy nem tökéletes a cicifix? És hogyan lehet kiválasztani a tökéletes méretet? Útmutató nőknek, és lelkes párjaiknak.
depositphotos_90727048_l-2015.jpg

 

75, 80, A, B, C? Bár a nők (és a nőket olykor-olykor meglepő férfiak) viszonylag hamar megtanulják, mit jelentenek a titkos kódok, a melltartó helyes méretének kiválasztása mégsem olyan egyszerű, mint pólót, vagy akár alsónadrágot vásárolni. A látszólag egyforma méretek ugyanis az egyes gyártóknál eltérhetnek, és a megfelelő méret kiválasztása amúgy sem egyszerű, így nagyon sok nő van, aki rossz melltartót hord – és nem is tud róla!

Nekik szeretnénk segíteni ezzel a cikkel, hogy kényelmesebb, könnyebb legyen az életük.

A melltartó központi probléma

Bármennyire is próbáljuk tagadni, a hölgyek mellei általában központi szerepet játszanak. Nem csak a mélyen dekoltált ruhákba préselve, hanem akkor is, ha egyszerű pólókba vannak elbújtatva. Szívesen legelteti rajtuk a szemét a férfiember (ha csak lopva is), és bizony a rossz melltartót akár ruhán keresztül is könnyű lehet kiszúrni. Feltűnik, ha valami nem stimmel: de legtöbbször ezt pont a hölgyek nem veszik észre, vagy egyszerűen csak nem akarják észrevenni. 

A méret fazontól (is) függ!

Melltartó és melltartó között is van különbség, illetve (szerencsére) a mellek sem egyformák. -Nem mindenkinek jó a mélyebb kosár, vagy a magasabban összefogatott sem. Hiába tudja az ember lánya, hogy ő például 80 C-t visel, könnyen lehet, hogy az újfajta fazon, vagy a másik márka már más méretet kívánna. Éppen ezért a legfontosabb, hogy soha nem szabad sajnálni az időt próbára! 

 

5 jel, ami arra utal, hogy rossz a melltartó mérete

  1. Melltartó levételekor a bőrön megmaradnak a pántok nyomai


    Ha a vállpánt nyoma látszik, akkor a problémát egy hossz módosítás megoldja (ezért vannak a kis csúszkák a pántok). Ha oldalt látszik a körpánt nyoma, akkor vagy egy számmal nagyobb melltartó kell (tehát mondjuk 80 helyett 85) azonos kosármérettel, vagy egy kis, külön megvásárolható toldatot kell a kapcsos részhez beilleszteni.

    szuk-hatpant.png

  2. A körpánt hátul felcsúszik


    Ez általában arra utal, hogy a test körüli pánt nem elég szoros, így nem nyújt elég stabilitást. Sőt, ha nyújtózkodáskor felcsúszik a melltartó, az is annak a jele, túl nagy a körpánt. Ez esetben egy számmal kisebb melltartó kell.


    nagy-a-hatpant.png

  3. A merevítő nyomot hagy


    Ez egy fájdalmas probléma, de mégis kellemes: azt jelenti, hogy egy kosármérettel nagyobb melltartó kell, vagyis nőttek a cicik! B helyett C, C helyett D és így tovább felfelé az ABC-n!

  4. A kosarak elállnak a testtől, vagy összeráncolódnak


    Ez a fenti probléma ellentéte: sajnos a cicik kisebbek, mint azt a tulajdonosuk gondolta. Itt lefelé kell lépkedni az ABC-n. Optimális esetben nem csak a kosaraknak kell rásimulni a női testre, hanem a kosarakat összefogó anyagnak is. Ha a kisebb, vagy nagyobb méret is rendetlenkedik, akkor viszont sajnos a fazonnal van a probléma, és a helyzet menthetetlen: másik melltartó után kell nézni.

    tul-nagy-kosar.png

  5. Ha kibuggyan a tartalom


    Vannak, akik úgy gondolják, hogy a melltartó és a ruha vonala fölé enyhén kibuggyanó mell szép látvány. Nos, az biztos, hogy tekintet-csalogató, izgalmas látvány, de nem mindegy hogy miképp lesz látható!
    Amennyiben a melltartó kosara fölött keletkezik még egy-két pótmell, vagy a hónaljnál alakul ki furcsa kitüremkedés, akkor ott egyértelműen túl kicsi kosárról van szó.

    nagyon-kicsi-a-kosarmeret.png

     

Amikor melltartó mérete tökéletes, de mégsem kényelmes

A hiperszexi melltartókról még nem ejtettünk szót: ezek feltornyozzák és összébb is nyomják a melleket a szebb dekoltázs érdekében. Ínycsiklandó, szexi látvány, ami hihetetlen magabiztosságot ad viselőjének, mégsem tekinthető sem kényelmesnek, sem természetesnek, sem egészségesnek: ezeket a kihívó darabokat érdemes csak különleges alkalmakkor, különleges ruhákhoz (vagy különleges ruhák nélkül) viselni.

 

push-up-melltarto-800x533.png

 

 

Képek. DespositPhoto; Printerest;

A bejegyzés trackback címe:

https://boxeralso.blog.hu/api/trackback/id/tr2412361447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása