Érdekességek a fehérneműk világából

Érdekességek a fehérneműk világából

Január 28: az Adatvédelem Világnapja.

2017. január 28. - boxeralso.hu

Mi így védjük az adataidat:


Jobban megnézve, majdnem minden napunkra jut egy világnap. A legtöbben ezt nem is tudják, pedig a világnapok lényege az volna, hogy az adott dologra a felhívja a figyelmet. Így van ez a január 28-i dátummal is, amivel a cél az, hogy felhívja az emberek figyelmét az adatvédelem fontosságára. Miért fontos ez? És mi közünk hozzá?


Örülnél annak, ha nem dönthetnéd el, mi legyen az adataidnak? Ha az információt, ami alapján azonosítanak, a szolgáltatók átadhatnák másoknak is?

„Nem olyan nagy tragédia ez-” gondolhatnánk a Facebook uralta világban, ahol egyesek mindent a nagy nyilvánosság orra alá dugnak „- Nekem nincs titkolni valóm.”. Azonban gondolj bele, mi lenne, ha bárki hozzáférhetne ahhoz, milyen a vagyoni helyzeted, vagy a magánéleted, felfogásod kerülne terítékre. Tegyük fel, hogy rendeltél mondjuk egy szuper szexi, extrém egyedi mintás alsót. Nem örülnél neki, ha azon csámcsoghatnának egyesek, miért pont a virgonc, Giliszta Gusztit álmodtad meg az alsóra, ugye?
Azonban nem ez a legrosszabb, amit ellophatnak. Az internetes vásárlások során 2 dologtól félnek legjobban a felhasználók: a banki adatok ellopása és az eladó utolérhetetlensége vezeti a toplistát.

adatvedelem642.jpg


El lehet lopni a banki adatokat?


Sajnos vannak, akik el tudják és el is akarják lopni az adatainkat a saját, könnyebb boldogulásuk érdekében. Léteznek olyan „webáruházak”, amelyek az ellenérték kifizetésénél egy ál-weblapra irányítanak, ahol a jóhiszemű, naiv vásárló beírja a banki adatait, bankkártya számát és legrosszabb esetben még a bankkártya hátoldalán található cvc számot is. Ettől a pillanattól kezdve már csak a kártyádra beállított vásárlási limit szabhat gátat a visszaélőknek. Természetesen ezek a webshopok a valóságban nem forgalmaznak semmit – egyetlen céljuk, hogy a te bankkártyád adatain meggazdagodjanak.
Ugye mondanunk sem kell, hogy a mi weboldalunk nem ilyen?!


Van garancia arra, hogy a BOXERALSO.hu biztonságos?


Van. Az oldalunk SSL tanúsítvánnyal rendelkező webáruház, a felhasználó biztos lehet abban, hogy azzal kommunikál, akivel valóban szeretne, tehát a fent írt gonosz adatlopásnak nem áll fenn a lehetősége.
Vásárláskor nem a mi weboldalunkon fizetsz, hanem automatikusan a bank weboldalára irányítunk át, vagyis a bankkártyád adatait mi nem is látjuk! Csak arról kapunk értesítést, hogy a pénzt kifizetted, küldhetjük a csomagod.
Email címed, postacímed diszkréten kezeljük, 3. félnek nem adjuk ki, az adatvédelmi törvényeket szigorúan betartjuk. (Adatvédelmi Nyilatkozat)


Attól sem kell félned, hogy kérdés, probléma esetén nem tudsz utolérni minket: a cég Magyarországon van, telefonszámunk, email címünk, sőt, még a székhelyünk is nyilvános, nem tudunk, és nem is akarunk eltűnni. Megtalálsz a Facebookon is. Minden termékünkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk: ha rossz lett a méret, nem jó az anyag, hibás a cím, vagy bármi probléma felmerülne a nálunk vásárolt alsógatyákkal, kérdés nélkül visszautaljuk neked az árát.

Nem adatvédelem, de a megbízhatóság jele:

Szerintünk – és merjük remélni, hogy számotokra – is megnyugtató jel az, ha a webshopunknak van előre elkészített űrlapja arra az esetre, ha cserélni szeretnéd a terméket, vagy ha meggondoltad magad és elállsz a vásárlástól. Ez apróság, de szerintünk fontos: nem kell emailekkel vacakolnod, egyszerűen csak kitöltöd az űrlapot, és intézzük a többit. Kívánjuk, hogy ne legyen rá szükséged – de ha mégis, tudd, hogy bennünk megbízhatsz.


Január 28. az Adatvédelem Világnapja – mi azonban nem csak ezen az egy napon fordítunk kiemelt figyelmet az adataid védelmére és vásárlóink érdekeire!


Vásárolj nálunk nyugodtan: adataid biztonságban vannak!



A bejegyzés trackback címe:

https://boxeralso.blog.hu/api/trackback/id/tr4312163003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása