Érdekességek a fehérneműk világából

Érdekességek a fehérneműk világából

Poszt csajoknak: ezek a srácok a legdögösebb alsógatya-modellek!

2017. április 10. - boxeralso.hu
kepernyon-alsogatya-2548x1575.png
Mindent el lehet adni, csak ügyesen kell tálalni – vallják az értékesítők és a marketingesek. Ennek a legtökéletesebb példáját az alsónadrág reklámok mutatják. Ugyanis mindenkinek kell alsónadrág, de vannak alsónadrág márkák, amelyek még jobban kellenek. Mindez minek köszönhető? A tökéletes reklámfotóknak és persze a még tökéletesebb alsónemű modelleknek. A mai cikk a csajoknak kedvez: közelebbről is megismerkedhetünk néhány félmeztelen félistennel.

A reklám anatómiája

Hiába van férfi fehérneműről szó az adott weboldalon, vagy reklámban, kétséged ne legyen afelől, hogy ezeket nem csak a férfiaknak készítették. Persze van bennük egy olyan érzés is, hogy „gyere, hordj te is ilyen alsónadrágot, mert így te is majdnem ugyanilyen szívdöglesztően tökéletes lehetsz, mint én”, de tudtad, hogy az alsógatyák nagy részét igazából a nők veszik a párjaiknak? Na ezért ennyire dögösek a srácok: az alsógatya megvásárlásával a csajok úgy érezhetik, hogy egy kicsit hazavihetik ezt a pasit is. Jó érzés az alsónadrág-reklámokban feltűnő félisteneken legeltetni a szemeket, na. Persze ugyanez van a női fehérnemű-modellekkel is… Ugye?!

Mindenkire gondolnak a marketingesek, mert a legtöbb ízlés megkapja a magáét: vannak a modellek között csibészek, énekesek, sportolók, angyalarcúak, rosszfiúk és még sorolhatnánk napestig. Egy a közös bennük: vagy már eleve híresek, vagy a kép után lesznek azok, ha elég nagynevű a márka.

Félistenek

Talán az egyik leghíresebb fotója Travis Fimmelnek van. Valószínűleg egyből nem fog beugrani a kép a neve alapján, de biztos vagyok abban, hogy láttad már, és elég egy pillantás, hogy rögtön felidézze a pillanatot, amikor ezt a fotót először megpillantottad, talán még hamvas tinilány-korodban.  Ezen a képen, ami bejárta a világot, a villogóan kékszemű szomszéd fiú azt várja csak itt hanyagul hátradőlve, hogy megöntözhesse az ember lányának bukszusait és mindehhez szinte hallani a Guns N’ Roses slágereit. Ugye, hölgyeim, hogy van benne valami izgalmas?!

travis-fimmel.png

 

A kép elkészültekkor még csak 2002-t írtunk, a fiatalember akkoriban modellként kereste a betevőre valóját, de az ominózus kampányt követően színészkedésre adta a fejét. 10 évébe telt, hogy levetkőzze magáról ezt az alsónadrág modell image-t és befusson, mint színész is. Ekkor ugyanis vikingnek állt a most már nagysikerű sorozatban, majd a Warcraft filmben harcol. A Kísérlet című, rettentő izgalmas filmben is játszik egyébként, de csupán mellékszerepet, felöltözve, rövid hajjal. Ettől még érdemes megnézni, ha kicsit is érdekel a pszichológia és a jellemfejlődés. :P

A nőkhöz hasonlóan sok férfi is ugródeszkának tekinti a modellkedést, és a bugyuta valóságshow-kat a csillogóbb, filmes karrier reményében. Így volt ezzel Jason Lewis és Channing Tatum is. Furcsa egybeesés, hogy mindkettejük karrierjében előfordult, hogy színészként el kellett játszaniuk korábbi pályafutásukat. Előbbi Samantha Jones oldalán vált modellből színésszé a Szex és New Yorkban, utóbbi pedig a Magic Mike-ban csillogtathatta meg speciális, sztriptíztáncosi képességeit. Hölgy olvasóinknak bizonyára egyiket sem kell bemutatni:)

magic-mike1_1.jpg

foto: http://unwrappedphotos.com

 

 Van olyan említésre méltó „kampányarc”, aki viszont már befutott színész létére lett alsógatyafiú: Mark Wahlberg, akit 1992-től csodálhattunk meg a figyelemreméltó, fehér alsónadrágban.

 

Ő ekkor már régen elismert, nemzetközi színész volt, többek között a Boogie Nights nagy… khm… tehetséggel megáldott pornószínészeként ismerhette meg a világ. (Nem, a Boogie Nights nem pornófilm, hanem egy pornófilmekről szóló játékfilm. Érdemes megnézni.)

Nagy váltó volt David Beckham is. Kezdetben csupán egy ügyes focista volt a Manchester United-nél, aztán ő lett a híres énekesnő, Posh Spice pasija, majd férje. Ahogy szorosabbá vált kettejük kapcsolata, úgy ívelt felfelé David sportkarrierje is. Ő is, mint felelősségteljes fiatalember nekilátott a sport melletti/utáni élet megtervezéséhez és egyengetéséhez is. A válogatott focista mire átigazolt a Real Madridhoz, egyre inkább, mint termék létezett, sem mint csupán sportoló.

A kakukktojás a felsorolásunkban Justin Biber, akinek kisfiúságát próbálták kihasználni –  némi photoshop rásegítéssel, ami az izomzatát illeti. Reméljük ő is hasonló váltásban gondolkozik, mert mint énekes értékelhetetlen;)

 

 

A Boxeralso.hu saját, jóképű modellje

De nehogy azt higgyétek, hogy csak külföldön teremnek szemrevaló fiúk. Vessetek egy-két női pillantást az alsónadrág kínálatunkra és a kínálatunkban feszítő, ugyancsak félistenre. Ő Katona Gergely, aki a modellkedés mellett DJ és producer is. Rossz hír a vágyakozóknak, a szíve már foglalt, immár késő érte sóhajtozni…

retro-500-751.png
 

Reméljük, azért ezzel a kis cikkel – és a benne szereplő képekkel – sikerült feldobnunk minden hölgy napját:)
És hogy a marketing se maradjon le, ne feledd, hogy a nálunk a www.BOXERALSO.hu -n vásárolt alsógatyáktól pont ugyanilyen félisten válik a pasidból is!

A bejegyzés trackback címe:

https://boxeralso.blog.hu/api/trackback/id/tr5412376401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása