Érdekességek a fehérneműk világából

Érdekességek a fehérneműk világából

Melyik fazont válasszam? Kis alsónadrág-körkép

2024. március 10. - boxeralso.hu
new_sport_300_450.png
Olyan könnyű a nőknek, nem? Bármilyen fehérneműt is vesznek fel, mindig gyönyörűek és szexisek benne. Bezzeg szegény férfiaknak folyton a hölgyek kegyeit kell keresni, hiszen az egyik a boxerre esküszik, a másikat a fecske hozza lázba, a harmadik a szűket kedveli, a negyedik szerint a gatya-fazon a trendi… Kis alsónadrág-körképünkben beszélgetünk egy kicsit a csábító fazonokról.

 
Ahány ház, annyi szokás, és igaz ez a gatya-kérdéskörre is. A kisfiúk általában először apjuk ízlésének megfelelő alsónadrágot hordják, hiszen anyu vásárol nekik is mindent, és már csak megszokásból is olyat vesz, amilyet szerinte egy Igazi Férfi viselni szokott. Később aztán eljön az idő, amikor kényelmetlenné válik az addig megszokott fazon, vagy ciki a suliban a tornaóra előtt átöltözni, esetleg a fiúgyermek más adottságokkal rendelkezik, mint apja, és másban érzi jól magát. 

Ekkor kezdődik a keresgélés időszaka, ami sok férfinál évekig tart – nehéz ugyanis kipuhatolni, mi az, ami jól is áll, az edzőteremben sem ciki, és a hölgyek is bolondulnak érte.

Milyen alsógatyát válassz?

 

Nézzük csak, mire voksol a tömeg: a legelterjedtebb, ma már hagyományosnak mondható modell a

BŐSZÁRÚ BOXER ALSÓ

 

boszaru_300_450_1.png

 

boxeralso-300x300.jpg

 

Ez megadja a védelmet, a nedvszívó hatása is számottevő, feltéve, ha pamut, vagy legalább javarészt pamut a gatya anyaga. Ebből is számtalan fajta található a piacon: vannak a nagyon bő, lezser fajták és elegánsabb, és kicsit szűkebb boxeralsók is. A fazon legnagyobb előnye, hogy szabad teret enged a mozgásnak, semmi sincs korlátok közé szorítva. Azonban ez a hátránya is, ugyanis erőteljesebb mozgás, mondjuk sportolás közben bizony önálló életre kélhet a csomag, valamint a lábak között, ha a comb összeér, fel tud pöndörödni az anyag. Ez a bő szárú boxeralsó olyanoknak ajánlott, akik nem szeretik a megszorításokat, a korlátokat, valamint a bővebb nadrágokat részesítik előnyben.

 

A másik klasszikus alsónadrág viselet a fecske, ami általában a hagyománytisztelő férfiak kedvenc viselete.

 

retro-grafika-490x490.jpg

 

Ez a fazon volt az első, tömeggyártásban előállított férfi alsónemű, de persze azóta ebből is több fajta van.
Bár sokan lenézik, de nem szabad megfeledkezni optikai tuning-hatásáról: kevesen tudják, de a férfiaknál a fecske olyan, mint a nőknél a push-up melltartó. Kicsi helyre szorítja össze, és fel is nyomja kissé a csomagot, ezzel a szemmel látható méreteket növeli. Akinek problémája akad a combok közé begyűrődött alsónadrágokkal, de el tudja viselni a full-controllt, annak ideális választás. Fecskéken belül is találni keskenyebb és szélesebb oldalú nadrágokat. A keskenyebb oldalú nadrág optikailag megnyújtja viselője lábait, slankítja is azokat, így az első éjszakán – és további alkalmakkor is – sportosabban néz ki a férfiember. A fecske ajánlott intenzív sportot űző férfiak számára is, hiszen a legváltozatosabb mozgások során is minden a helyén marad. 

 

 

Vannak, akik ódzkodnak a klasszikus fecskétől, de nem szeretik a túl nagy mozgásteret a nadrágban: nekik találták ki a rövid szárú brief boxeralsókat.

_mg_0636.JPG

Ezt az alsót úgy kell elképzelni, mint egy nagyon szűk rövidnadrágot: ötvözi a fecske és a boxeralsó előnyös tulajdonságait. Szabásának és anyagának köszönhetően megadja a kellő stabilitást, ugyanakkor rugalmas, és cseppet sem érződik szorosnak. Ezek az alsók szálkeverékből készülnek a megfelelő elasztikusság érdekében. Kapható hosszabb és rövidebb szárral, valamint szélesebb feliratos gumírozással is. Ez az alsónadrág típus szinte minden nadrág alá hordható, illetve a legtöbb férfi számára ideális. Azt meg kell jegyezni, hogy akiknek erőteljesebb a combja, azoknak ez a fazon is felcsavarodhat a száránál – az ilyen férfiaknak stabilabb tartásra van szükségük.

Összességében elmondható, hogy – sajnos – a férfiak számára nincsenek univerzális válaszok a „milyen gatyát vegyek” kérdéskörre, fontos, hogy több fazont, mintát, típust próbálj ki, és azt válaszd, amelyikben a legjobban érzed magad. Ám ha intim helyzetre kerül sor, fusd át még egyszer a fenti tippeket és ne felejtsd el, hogy egy jó döntéssel te is tudsz annyit „csalni” a fehérneművel, mint a hölgyek!

Nézelődj nálunk: www.boxeralso.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://boxeralso.blog.hu/api/trackback/id/tr5818350645
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása