Érdekességek a fehérneműk világából

Érdekességek a fehérneműk világából

Végre itt a push up alsógatya! Tényleg örüljünk neki?

2017. február 23. - boxeralso.hu
 Kimondhatjuk ugye, hogy a pasik többsége nagyon hiú, talán még jobban mint a nők? Ezért tényleg csak idő kérdése volt, hogy elkezdjenek ők is trükközni a méretekkel.
A push up melltartók, és a fenékformáló bugyik után végre itt a push up alsónadrág: amiben minden kicsit más :)

push-up-also-1000x440.png

 

A megtévesztés foka

Téged csapott már be a push up melltartó azzal, hogy a cici helyén szivacsot találtál és a kebelcsodának hitt csajszinak sokkal kisebb a keble?

push-up-melltarto-800x533_1.png
Felteheted a kérdést, hogy mi a fenéért tévesztett meg, és mit várt ettől?  
Igazad van ha az ilyet tisztességtelen átverésnek, megtévesztésnek tartod. Most már ezzel a push up gatyával akár vissza is adhatod az átveréseket!

Többféle korrekciós alsónadrág van már a piacon: létezik olyan, ami csak összébb nyomja a már meglévő adottságokat, van amelyik korrigálja a vonalakat, akad olyan is ami kipótolja a hiányokat. Most már mindkét nemnek megadatik, hogy megtévessze a másikat. A kérdés csak az, hogy megéri-e ilyen szemfényvesztéseket alkalmazni?

Push up alsógatya a nők megtévesztésére?

Korábban írtunk már a gatyapőcről, mely ruházati kiegészítőt szintén a push-up gatyák közé sorolható szerintem. Sőt, ide tartoznak a hagyományos fecske alsók is. Igen, szinte hallani vélem most a felhördülésedet: a fecske alsó az nem átverés! De gondold végig a dolgot! Ugye, hogy a fecskébe belepréselt férfiasság mindig dekoratívabb, valahogy jobban dudorodik, meg kicsit szebbnek is tűnik? A gumírozásnak köszönhetően nem hat a férfiasságra a gravitáció, és nem is engedi oldalirányba elmozdulni a csomagot.

Ez az elv vezérelte a push up gatya megalkotóit is, annyi extrával, hogy az alsógatya elejébe egy kis zsebet is varrtak. Ebbe a zsebbe kell belehelyezni a golyszidat, majd az így kialakított a polcra kell ráhelyezni az férfiasságot. Persze – ha már zseb – abba egyéb dolgokat is lehet pakolni, nem csak a saját felszereléseddel kitömni. Egy kis szivacs megemeli, látványosabbá teszi a csomagodat, és máris sokkal izgalmasabbnak tűnik a csajoknak az amit látnak. Úgy mint Neked, a „kebelcsoda”.

push-up alsonadrág

fotó: aliexpress.com


Nem rossz ez a taktika, mert amikor lekerül majd rólad, akkor már biztosan nem mondja azt a lány, hogy „Ja, ha ettől ilyen izgi akkor abból nem kérek!”.  Hiszen lehet, hogy ő is fenékemelős bugyiban és push up melltartóban feszengte végig a napot.

Elöl-hátul gumik

Kétségtelen, hogy a nők is megnézik, felmérik (és fantáziálnak is) arról, hogy mit rejt a pasik alsónadrágja, és igenis számít nekik a méret: mind vizuálisan, mind akkor, amikor magukban érzik. Aki azt mondja, hogy ez nem fontos: az hazudik.

Természetesen a fehérneműgyártóknak erre is van már megoldásuk. Ha például kerekebb feneket akarsz (szerintem ezt nézik meg a nők rajtad a legjobban), elég egy olyan alsóneműt viselned, aminek a gumírozása megemeli és kerekebbé formálja a fenekedet.

fenékemelős-boxer

 

A tökéletes megtévesztés

Persze, ez még csak az első lépés, ilyen férfigatyák eddig is voltak, de most itt az újdonság, az igazi pasicsináló alsónadrág, ami olyan, mint az automata photoshop. Mindenféle, stratégiailag fontos pontra alkalmazható formájú és méretű szivacsbetétek kaphatóak hozzá. Felturbózható a fenék íve és mérete, valamint az elülső csomag is.

Itt már tényleg semmi sem az, aminek látszik!

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy megéri-e ilyen eszközöket alkalmazni.  
Szerintem nem. Hiszen ha sikerült elcsábítani a hölgyet – akkor úgyis kiderül a turpisság, és ha a látvány inkább cuki, mint lenyűgöző, annak bizony hatalmas csalódás lehet a vége mindkét fél számára. Ugyanakkor miért ne: ha a nők megtehetik, megteheted Te is.

Egyébként  mi  nem is forgalmazunk ilyen felturbózó, push-up hatású fehérneműket: hiszünk abban, hogy a fecske és a szűk boxeralsó épp annyit formál, takar, emel, amennyi szükséges.
Minden más fölösleges szemfényvesztés csupán.

Ne akard átverni a szebbik nemet! Ne viselj olyan alsógatyákat, amik hazudnak! 
Gondoskodj inkább arról, hogy igényes, férfias fehérneműt viselj, és mindig ápoltan lásson a kedvesed!

Kattints ide és válogass a szexis boxer és klasszikus fecske alsónadrágjaink közül!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boxeralso.blog.hu/api/trackback/id/tr10012285459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása